Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ- ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΑΣΔΕΝ ...



Tη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ Β΄» στην Αθήνα, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιου Δαβάκη, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), από τον  Αντιστράτηγο κ. Ευστάθιο Πανυτσίδη, στον Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο. Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χρίστος  Μανωλάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ.  Ευάγγελος Τουρνάς, επίτιμοι Διοικητές του Σχηματισμού, αντιπροσωπείες πολιτικών και θρησκευτικών αρχών, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς  και Απόστρατοι Αξιωματικοί.

Τον αποστρατευθέντα Αντιστράτηγο  Ε. Πανυτσίδη διαδέχθηκε ο έωs τώρα
ΑΥ/ΓΕΣ Αντιστράτηγοs Ιωάννηs Ηλιόπουλοs.

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com