Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

“Πόλεμος” για τις θέσεις εξωτερικού άρχισε στο Πεντάγωνο...




Κάθε χρόνο τα ίδια με τις θέσεις του εξωτερικού στις οποίες τοποθετούνται αξιωματικοί. Ο “κολλητός” του “κολλητού” πάντα κερδίζει και άλλοι που έχουν και τα προσόντα αλλά και την ανάγκη -γιατί ο μισθός είναι διπλός – μένουν εκτός. Και φέτος τα “όργανα άρχισαν” και τις επόμενες μέρες θα γίνει “πόλεμος”.
Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση μέχρι στιγμής; Αξιωματικός του ναυτικού που έχει ήδη 2 χρόνια σε πρεσβεία βαλκανικής χώρας πάει φουλ για ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο αφήνοντας στα “κρύα του λουτρού” συναδέλφους του οι οποίοι “καίγονται” να πάνε εξωτερικό έστω για ένα χρόνο. Ποιο είναι το “μυστικό”; Ο συγκεκριμένος αξιωματικός με την θέση εξωτερικού έχει αποδοχές που ξεπερνούν ταις 100 χιλιάδες το χρόνο! Αλλά είναι και πλεονέκτης.








































http://armynews.gr/?p=18716

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com