Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Να κλείσει παλιά χρέη του ΓΕΣ ύψους 480.000 ευρώ έχει θέσει ως μία από τις προτεραιότητές του ο νέος Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς....


Να κλείσει παλιά χρέη του ΓΕΣ ύψους 480.000 ευρώ έχει θέσει ως μία από τις προτεραιότητές του ο νέος Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς. Γνωρίζοντας το θέμα από την εποχή που ήταν Διοικητής Στρατιάς, ο αντιστράτηγος Μανωλάς θέλει να “τελειώσει” αυτό το ζήτημα των χρεών προς τρίτους. Πρόκειται για χρέη που υφίστανται εδώ και αρκετά χρόνια και δεν δημιουργήθηκαν πρόσφατα.

Οι προσπάθειες που έγιναν ώστε αυτό το ποσό να καλυφθεί από πιστώσεις του λειτουργικού προϋπολογισμού και μάλιστα τμηματικά από τη ΔΥΠΟΣΤΗ δεν είχαν αποτέλεσμα και ο Αρχηγός έχει δώσει σαφέστατες εντολές για τακτοποίηση του ζητήματος με βάση πάντα όσα προβλέπονται.

Εννοείται ότι εκτός από την τακτοποίηση του χρέους ερευνώνται και οι αιτίες που το δημιούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com