Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Εντοπίστηκαν εκρηκτικά στα Γρεβενά: Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ, ανήκουν σε αλιείς ή τρομοκράτες;





Προβληματισμένη είναι η ΕΛ.ΑΣ από την ανακάλυψη ποσότητας εκρηκτικών και πυρομαχικών στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα στην περιοχή της Κοκκινιάς Γρεβενών.
Το ερώτημα που απασχολεί τους αστυνομικούς είναι αν αυτά ανήκουν σεπαράνομους αλιείς ή επίδοξους τρομοκράτες!
Η ανακάλυψη έγινε τυχαία από έναν ψαρά που περνούσε συμπτωματικά από την περιοχή.
Ο ψαράς παραξενεύτηκε από το βαρέλι που έδειχνε παρατημένο και πλησίασε να δει αν υπήρχε κάτι στο εσωτερικό του. Μόλις διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχαν σφαίρες και εκρηκτικά, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Γρεβενών οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στην περιοχή.
Μέσα στο βαρέλι, βρήκαν δέκα πυροκροτητές, 20 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, δύο κουλούρες βραδύκαυστου φυτιλιού και μια κουλούρα ηλεκτρικού καλωδίου.
Οι πυροκροτητές και τα φυσίγγια ήταν οξειδωμένα και πλήρως διαβρωμένα, πράγμα που δείχνει ότι βρίσκονταν πολύ καιρό έκθετα στην υγρασία.








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com