Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Οι δολοφόνοι του Θανάση Καναούτη ακόμα δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν και καταδίκασαν φουκαρά οδηγό επειδή κατέβασε τους λαθρόβιους Αφρικανούς από το λεωφορείο !!!




Την ώρα που η υπόθεση του Θανάση Καναούτη, βρίσκεται ακόμα… στον πάγο, το δικαστήριο επέβαλε κι όλας, ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ, σε βάρος οδηγού του ΟΑΣΘ, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος τον περασμένο Απρίλιο, (μετά την υπόθεση Καναούτη που έγινε τον Αύγουστο) γιατί υποχρέωσε δύο Αφρικανούς επιβάτες να αποβιβαστούν από λεωφορείο του Οργανισμού, καθώς σύμφωνα με τον οδηγό, δεν είχαν εισιτήρια…
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για «άρνηση παροχής υπηρεσίας για λόγους ρατσιστικής συμπεριφοράς»!
Η υπόθεση ήρθε στο “φως” της δημοσιότητας, τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από σχετική αναφορά που έκανε ομάδα δικηγόρων, καταγγέλλοντας τον συγκεκριμένο οδηγό για «ρατσιστική» συμπεριφορά.
Επικαλούμενοι «μαρτυρία» επιβάτιδας, οι δικηγόροι υποστήριξαν ότι ο καταγγελλόμενος επιτέθηκε φραστικά στους υπόλοιπους επιβάτες, που θορυβήθηκαν από τη συμπεριφορά του και απευθυνόμενους προς το μέρος τους φέρεται, τάχα, να είπε ότι είναι “χρυσαυγίτης”, επιδεικνύοντας – σύμφωνα πάντα με τους μάρτυρες – μενταγιόν που φορούσε με το σύμβολο του κόμματος.
Η υπόθεση είχε προκαλέσει την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, από την οποία διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η παραπομπή του φουκαρά οδηγού σε δίκη.
Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος εξήγησε ότι ο ίδιος έκανε έλεγχο στους δύο επιβάτες, επιμένοντας ότι όντως δεν είχαν εισιτήρια.

Διέψευσε δε, τα όσα κατήγγειλε η «αυτόπτης μάρτυρας» ότι ακολούθησαν μετά το περιστατικό.
Για τους Αφρικανούς η δικαιοσύνη έδρασε ταχέως, βρέθηκαν οι μάρτυρες, έγινε η δίκη… Για τον άτυχο 19χρονο Θανάση Καναούτη ακόμα μαύρο σκοτάδι, σαν αυτό που έριξαν οι υπεύθυνοι την οικογένειά του! Ντροπή !














http://www.makeleio.gr/?p=64467

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com