Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΟΚ--Λάρισα: Επιτέθηκαν στον Κώστα Σκανδαλίδη μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Δείτε φωτό!!!







Οργισμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες μπήκαν στην αίθουσα και στράφηκαν κατά του πρώην υπουργού - Δείτε τις εικόνες με τα όσα έγιναν...





Η πανθεσσαλική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ που γινόταν από το απόγευμα στη Λάρισα, διακόπηκε νωρίς το βράδυ από εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, οι οποίοι μπήκαν στην αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του πρώην υπουργού Κωστα Σκανδαλίδη, που ήταν παρών.
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι εκπαιδευτικοί και οι σχολικοί φύλακες ξέσπασαν όταν άκουσαν την τοποθέτηση του κυρίου Σκανδαλίδη, που δεν τους ικανοποίησε καθόλου. Οι φωνές περί «ψευτών» και «κλεφτών» ήταν οι ηπιότερες που ακούστηκαν στην αίθουσα που βλέπετε...
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

Μαλιστα, τα πνεύματα εντάθηκαν περισσότερο όταν έφτασαν στα γραφεία αστυνομικοί, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων οι τόνοι έπεσαν και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν και παρέμειναν στον πεζόδρομο της Λαπηθών, συνεχίζοντας από εκεί τη διαμαρτυρίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com