Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

"Γαλάζιος ναύαρχος" με "βύσμα" το ΠΑΣΟΚ ζητά "κεφάλια" στελεχών του ΠΝ!





“Γαλάζιος ναύαρχος” που παρά τα πιστεύω του επιχείρησε το 2010 να γίνει ακόμη και ΑρχηγόςΓΕΝ ζητώντας βοήθεια από υπουργό  του ΠΑΣΟΚ  ,ζητά τώρα κεφάλια στελεχών του ΠΝ.

Ο ναύαρχος που απέτυχε να γίνει βουλευτής τοποθετήθηκε σε πόστο του δημοσίου που έχει σχέση με την υγεία. Αντί να αφοσιωθεί στο έργο που του έχουν αναθέσει , ζητά …αποκεφαλισμούς. Και συγκεκριμένα τους αποκεφαλισμούς δύο στελεχών του ΠΝ τους οποίους δεν γνωρίζουμε γιατί τους “κατηγορεί”.

Δυστυχώς το…αίτημά του έγινε γνωστό και είναι θέμα χρόνου να βγουν στον αέρα τα πολλά , πάρα πολλά άλλα αιτήματα που έχει υποβάλλει στο ΓΕΝ για συντοπίτες του. Βλέπετε το …μεράκι της πολιτικής δεν τον έχει εγκαταλείψει και ετοιμάζεται να ξαναδοκιμάσει την τύχη του.




















onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com