Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε τι μαθαίνουν τα παιδιά του Γυμνασίου για τις ΜΚΟ – Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο!





Τουλάχιστον 9,4 εκατ. ευρώ δόθηκαν τα προηγούμενα τρία χρόνια από το σύνολο των υπουργείων σε ΜΚΟ και συλλόγους προκειμένου να πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες και να εκτελεστούν ποικίλα προγράμματα.
Τα περισσότερα χρήματα φαίνεται να δόθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, ενώ μεγάλα ποσά δόθηκαν από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Οι αριθμοί που παρατίθενται αποτελούν τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν από τα υπουργεία στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου έπειτα από ερώτηση του βουλευτή Ν.Δ. Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, το σχετικό αίτημα του οποίου αφορούσε: «Τι ποσά, σε ποιες ΜΚΟ και για ποιες δράσεις έχουν εκταμιευθεί από το υπουργείο τα τελευταία τρία χρόνια και έχουν υλοποιηθεί οι δράσεις για τις οποίες χρηματοδοτήθηκαν;».
Το παρακάτω κείμενο βρίσκεται στο βιβλίο “Νεοελληνική γλώσσα” της Γ΄ γυμνασίου σελ.116

mko1







http://www.makeleio.gr/?p=63742

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com