Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΙΘΑΝΟ--"Τρόικα", "Ξένος", "Λεφτεριά" λέξεις απαγορευμένες σε σποτ για την κυβέρνηση!!!





Απαγορευμένες λέξεις για την κυβέρνηση είναι οι λέξεις "Τρόικα", "Ξένος", "Λεφτεριά", οι οποίες κόπηκαν από το τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ της εταιρείας φυσικού αερίου προφανώς διότι κρίθηκε ότι δημιουργούσαν συνειρμούς στους πολίτες για το ποιοι είναι υπέυθυνοι που έχουν παγώσει κυριολεκτικά στα σπίτια τους όλο τον χειμώνα.
Η έξυπνη ομολογουμένως διαφήμιση δείχνει μια οικογένεια που κρυώνει επειδή η Τρόικα (όπως την αποκαλεί ο πατέρας) της πολυκατοικίας δεν τους αφήνει ν' ανάψουν το καλοριφέρ.
«Μέχρι πότε θα αποφασίζουν για σας οι ξένοι;» ακούγεται μια φωνή και όταν η οικογένεια βάζει φυσικό αέριο και ζεσταίνεται, ο πατέρας αναφωνεί «Λευτεριά!» και έπειτα από μια παύση«στη θέρμανση».
Τρίτος συνειρμός που χτυπάει στο υποσυνείδητο των Ελλήνων, για κάτι που έχουν χάσει προ πολλού...την ελευθερία τους.
Αυτή η διαφήμιση κατόπιν άνωθεν εντολών «αναμορφώθηκε»! Η «Τρόικα« έγινε «Τρίο Κρύο», οι «Ξένοι» άλλαξαν σε «Αλλοι» και τη «Λευτεριά» την έφαγε το μαύρο σκοτάδι...δεν αναφέρεται πια!
Πιθανότατα να μην αρέσει ούτε στη νέα μορφή στους κυβερνητικούς λογοκριτές (όπως στην αρχαία Κίνα υπήρχαν οι αυτοκρατορικοί λογοκριτές) κι έτσι, το Σ/Κ δεν έπαιξε καθόλου!
Πιθανόν να επιθυμούν μια ριζικότερη αλλαγή, τον πατέρα να ευχαριστεί την τρόικα, και τους ξένους γιατί χάρις σε αυτούς μπορέι να έχει κάποια χήματα να πληρώνει για κάοοια θέρμανση, στο...κάποιο σπίτι του, που του επιτρέπουν ακόμα να έχει υπό την κατοχή του.
Με δεδομένο ότι η εταιρεία φυσικού αερίου είναι κρατική, σημαίνει ότι είχαμε παρέμβαση καθαρά από κυβερνητικό επίπεδο.
Που σημαίνει ότι οι λέξεις "Τρόικα", "Ξένος", "Λεφτεριά" είναι απαγορευμένες λέξεις για την κυβέρνηση ή μάλλον γι αυτούς που ασκούν την διακυβέρνηση της χώρα...
Φυσικά εξαφανίστηκαν από παντού τα βίντεο με την αρχική διαφήμιση, όπως επίσης και με τη νέα για να μην γίνονται συνειρμοί.
Ωραίες εποχές. Πού είστε Χίτλερ και Στάλιν να δείτε τους απογόνους σας...

























defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com