Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ.ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ.

Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Χ. ΜΑΝΩΛΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


Την ηγεσία του Στρατού αναλαμβάνει ο έως σήμερα διοικητής Α’ Στρατιάς, ο αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς, αντικαθιστώντας τον αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο
Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Στρατού αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) κατά τη συνεδρίαση του στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.

Ο έως σήμερα αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος κρίθηκε ως «ευδοκίμως τερματίσας» τη σταδιοδρομία του, και του απονέμεται ο τίτλος του επιτίμου αρχηγού ΓΕΣ.
 
Τη θέση του καταλαμβάνει ο έως σήμερα διοικητής Α’ Στρατιάς, ο αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς.

Παράλληλα, προς κάλυψη της κενής θέσης, το ΚΥΣΕΑ τοποθέτησε ως διοικητή Α’ Στρατιάς τον έως σήμερα Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, τον αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com