Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Κρίσεις Αρχηγών: "Μόνο Αβραμόπουλος - Σαμαράς θα αποφασίσουν" - Έρχονται και θεσμικές αλλαγές ...




“Στις κρίσεις που θα γίνουν δεν πρόκειται να εμπλακεί ουδείς άλλος εκτός από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος μιλά μόνο με τον πρωθυπουργό γι΄ αυτό το θέμα”.

Η απάντηση αυτή δόθηκε στο Onalert από κορυφαία πηγή του ΥΠΕΘΑ ως απάντηση στο ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των κρίσεων.

Η εμπλοκή των ονομάτων του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προεδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά και του Ειδικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ ,προκάλεσαν μεγάλες συζητήσεις και αναστάτωση . 

Οι εκτιμήσεις ανθρώπων που έχουν εικόνα των σχεδίων του υπουργικού επιτελείου στο Χολαργό, αναφέρουν ότι ο Αβραμόπουλος έχει πάρει τις αποφάσεις του για τις κρίσεις. Και αυτες περιλαμβάνουν αλλαγές αρχηγών γρήγορα. Είναι κυρίαρχη η εκτίμηση ότι “οι τελευταίες κρισεις που έγιναν δεν ήταν “εύστοχες” .

Σύμφωνα με πηγές του Onalert οι κρίσεις θα συνοδευτούν και από αλλαγές στον τρόπο επιλογής Αρχηγών . Βέβαιη θεωρείται επίσης η επαναφορά της θητείας των Αρχηγών ώστε να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία που ζούμε κάθε λίγο και λιγάκι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com