Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;


κ.κ. ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΙΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ,ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΑΥΤΗΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ,ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΠΕΡΥΣΙ, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ.ΣΑΦΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ.ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ "ΒΟΑ" ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ "ΩΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΘΕΝΤΑ",ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΓΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ.
ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ,ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΙΝΑ:
1.EΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ,ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ,
2.Η ΤΟΤΕ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ,ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ,Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ,ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;
ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ;;;
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΙΣΩΣ;;;
ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΑΝΑΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ... ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΩΣΤΟ,ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com