Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

“Τυράκι” ρίχνει ο Σαμαράς στους στρατιωτικούς με το ΣτΕ. Ποια είναι η "φάκα";;;





Αν κάποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Σαμαράς πάει φουλ για εκλογές νομίζουμε ότι μετά από την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ για τις περικοπές σε στρατιωτικούς και στο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας θα πρέπει να το ξανασκεφτεί.
Για να μην γελιόμαστε το ΣτΕ αποφασίζει συνήθως ότι εξυπηρετεί την όποια κυβέρνηση. Και απόδειξη είναι ότι όποιος προσέφυγε εκεί πήρε ένα μεγαλοπρεπές όχι για τις περικοπές. Στρατιωτικοί ,αστυνομικοί,λιμενικοί και πυροσβέστες έκαναν …το διπλό αλλά το παιχνίδι είναι στημένο.
Τι θέλει να κάνει ο Σαμαράς; Να δώσει ένα πενηντάρικο …αύξηση σε εν ενεργεία και απόστρατους μήπως και ανατρέψει το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα που υπάρχει εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησής του. Θα αμολήσει και τους “συνεργάσιμους” προέδρους των ενώσεων αποστράτων που ελέγχονται από το υπουργείο Άμυνας -από εκεί χρηματοδοτούνται- να λένε τι καλός που είναι ο Σαμαράς και θα τους έχει έτοιμους για τις κάλπες.
Βέβαια επειδή δεν τρώνε κουτόχορτο ούτε οι στρατιωτικοί ούτε το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας και επειδή αφαίρεση ξέρουν να κάνουν δεν νομίζουμε ότι έχει καμία τύχη το σχέδιο.













http://armynews.gr/?p=13723

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com