Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

BINTEO--"Είστε προδότες, κλέφτες, απατεώνες, πουλημένοι" ...





Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια, χαρακτήρισε τους βουλευτές προδότες, κλέφτες, απατεώνες και πουλημένους.
«Οσο είμαι ελεύθερος θα έρχομαι εδώ για να λέω την αλήθεια» ανέφερε ο κ.Κασιδιάρης και πρόσθεσε πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για τη φυλάκισή τους.
Ο προεδρεύων της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας ζήτησε να κλείσουν το μικρόφωνο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΧΑ και απευθυνόμενος στον βουλευτή, σε υψηλούς τόνους του είπε ότι μπορεί να φύγει από τη Βουλή.
 «Είστε φασίστες, τραμπούκοι και όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο γρηγορότερα θα ησυχάσει ο ελληνικός λαός από εσάς».Φυσικά όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί πάνε πακέτο στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, πολύ δύσκολα θα βρέιτε κάποιον έξω στο δ΄ρομο και να μην σκεφτεί τα κόμματα του Συστήματος ακούγοντας τις φράσεις αυτές.
Ο Γ.Δριβελέγκας ενοχλήθηκε και από το στυλ του Ηλία Κασιδιάρη και νομίζοντας ότι είναι "Ταγματάρχης" στο Στρατό και ο Η.Κασιδιάρης νεοσύλλεκτος του είπε ότι όταν μιλάει στη Βουλή να βγάζει τα χέρι από την τσέπη.
Τουλάχιστον αυτός βάζει το χέρι του στην δική του τσέπη αντίθετα με το πολιτικό σύστημα που βάζει τα χέρια του στις τσέπες των άλλων.












defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com