Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ...



ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΑΪΑΔΗΣ.

Πεθαίνει κάποιος από καιρικά φαινόμενα, πανικός στην τηλεόραση.
Σκοτώνουν κάποιον για πολιτικούς λόγους, ένα μήνα τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτό το θέμα.
Για τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν αυτοκτονήσει, έχει πάει κάποιος δημοσιογράφος να κάνει ένα ρεπορτάζ στην οικογένεια του αυτόχειρα, να ρωτήσει, να μάθει, το πώς, το γιατί;
Σίγουρα αν αυτό γινόταν καθημερινό θέμα στις ειδήσεις, κάποιοι ή θα έπρεπε να παραιτηθούν, ή θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν οι ίδιοι.
Συγχαρητήρια όμως σε εκπομπές σαν του Τριανταφυλλόπουλου, της Στεφανίδου και άλλων δημοσιογράφων που ασχολούνται και με την ανθρώπινη πλευρά πολλές φορές, που δεν θέλουν όμως να βλέπουν τα εγκλήματα γιατί κάποιοι τους το απαγορεύουν.
Όσο για τον αγαπητό σε όλους μας Λάκη Λαζόπουλο, που ασχολείται με την φτώχια του λαού (πουλάει το θέμα στις μέρες μας), για την τις αυτοκτονίες των συμπολιτών μας μούγκα.
Ας κλείσουμε και εμείς τα μάτια μας λοιπόν και ας κάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτα, ή μήπως πρέπει να κλείσουμε τις τηλεοράσεις και να τους στείλουμε όλους στον διάολο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com