Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ THΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!!! Τουρκία: "Οι τρομοκράτες προέρχονται από την Ελλάδα"...





Τον ισχυρισμό ότι οι δράστες της επίθεσης με ρουκέτες στο κτίριο της Ασφάλειας στην Άγκυρα το βράδυ της Παρασκευής, σχετίζονται με την Ελλάδα, διατυπώνουν τουρκικές εφημερίδες (προφανώς μετά από διαρροές της ΜΙΤ) επαναφέροντας τα γνωστά σενάρια που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
«Πάλι ήρθαν από την γείτονα» γράφει η Sabah, για τους δύο πρωταγωνιστές της επίθεσης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ένας από τους δράστες, επ' ονόματι Καρατάς, που σκοτώθηκε τη διάρκεια της καταδίωξης από την αστυνομία, είχε περάσει μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα. Ο δεύτερος, επ' ονόματι Σερντάρ Πολάτ, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης είχε, σύμφωνα με όσα λένε οι τουρκικές αρχές, εκπαιδευθεί σε στρατόπεδο στο Λαύριο, και ήλθε από την Ελλάδα λίγες μόνο μέρες πριν την εκδήλωση της επίθεσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται, οι δράστες μετέβησαν πεζή στα κτίρια της Ασφάλειας στο Ντίκμεν, όπου χτύπησαν δύο φορές με ρουκέτες τύπου RPG-7 και στη συνέχεια διέφυγαν, χωρίς να μπορέσουν να χτυπήσουν τρίτη φορά.
Στις έρευνες που έγιναν στην περιοχή βρέθηκαν τέσσερα περίστροφα, δύο χειροβομβίδες, 2.280 ευρώ, 2.560 τουρκικές λίρες και δύο πλαστές ταυτότητες. Οι αρχές ανακοίνωσαν ακόμα ότι οι δράστες μετέφεραν τα όπλα τους σε θήκη μπαγλαμά.
Αναλυτές ωστόσο επισημαίνουν ότι το DHKP-C μετέφερε πρόσφατα τις δραστηριότητές του στη Συρία όπου εκπαιδεύεται από την μυστική αστυνομία, την Αλ Μουκχαμπαράτ. «Μια τέτοια «επαγγελματική» βοήθεια σε συνδυασμό με την πολιτική ανοιχτών συνόρων με τη Συρία, της Τουρκίας, δίνει την ευκαιρία στο DHKP-C να κινείται ανενόχλητο μεταξύ Τουρκίας και Συρίας» λέει ο Εμρέ Ουλσού, πρώην σύμβουλος της αστυνομίας σε θέματα τρομοκρατίας.



defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com