Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδίδονταν έκτακτες μεταθέσεις, μέχρι και τέλος Αυγούστου...



Από πληροφορίες που έχουμε, χαμός γίνεται με τις έκτακτες μεταθέσεις.

Ο κύριος Αρχηγός ΓΕΣ, κυριολεκτικά «τρελαίνεται» όταν βλέπει στελέχη να είναι τοποθετημένα στην ίδια φρουρά πάνω από 72 μήνες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να... εκδίδονταν έκτακτες μεταθέσεις, για Νησιά του Αιγαίου και Βόρεια Ελλάδα ακόμη και την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Αρκετά «βύσματα», όπως μας πληροφορήσανε, δέχθηκαν «ισχυρό σοκ» όταν ενημερώθηκαν ότι λαμβάνουν έκτακτη μετάθεση. Βλέπετε η μακροχρόνια παραμονή στα σπίτια τους τις τελευταίες δεκαετίες είχαν δημιουργήσει σ’ αυτούς την ψευδαίσθηση ότι δεν μετατίθενται σχεδόν ποτέ.

Ο κ. Α/ΓΕΣ, ως γνήσιο κομάντο, ενήργησε αιφνιδιαστικά και αποτελεσματικά, απ’ ότι διαπιστώνουμε, ξετρυπώνοντας ορισμένους «αρουραίους» από την κρυψώνα τους.

Τώρα βέβαια υπάρχει έντονη ανησυχία στα στελέχη, διότι ο Απρίλιος είναι κοντά όπου θα αρχίσουν οι τακτικές μεταθέσεις, του επόμενου έτους.

Μαθαίνουμε ότι, το κομάντο θα ξεσκονίσει όλες τις διευθύνσεις του ΓΕΣ, για να εντοπίσει μακροχρόνιους «αρουραίους», αναμένονται από το νέο έτος να διεξαχθούν σκληρές μάχες.

Το πνεύμα του κ. Α/ΓΕΣ είναι, τον επόμενο χρόνο να ενισχυθούν οι σχηματισμοί και μονάδες του Έβρου και των Νησιών του Αιγαίου με προσωπικό που υπηρετεί σε φρουρές πάνω από 6 χρόνια.

Μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο, θα έχουν λάβει σχεδόν όλοι οι μετατιθέμενοι με τις έκτακτες μεταθέσεις του Αυγούστου, Φύλλα Πορείας, για άλλες «πολιτείες».

(Ε.Σ.-staratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com