Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ





ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
*ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΡΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛ ΣΙΣΙ.
*Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. Η ΘΕΣΗ ΜΟΡΣΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ , ΕΝΩ ΓΝΩΣΗ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
*Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛ ΣΙΣΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΜΟΡΣΙ ΟΤΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!!!ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
*Ο ΜΟΡΣΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΛΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛ ΣΙΣΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 1952 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΑΛ ΣΙΣΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΟΡΣΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΜΑΝΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ….ΑΛΛΑ Ο ΜΟΡΣΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ….ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ…ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com