Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

«Έκοψαν» την εκπομπή του Κασιδιάρη από το YouTube...



Tη διαγραφή της εκπομπής της Χρυσής Αυγής στο Διαδίκτυο από το YouTube καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.


Η εκπομπή με παρουσιαστή τον Ηλία Κασιδιάρη προβλήθηκε κανονικά αλλά στη συνέχεια το σχετικό βίντεο διεγράφη από τον ιστότοπο λόγω «μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία».

«Ο απόλυτος αποκλεισμός του Εθνικιστικού Κινήματος από όλα τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται δυστυχώς και στο διαδίκτυο. Τι άλλο θα σκεφτεί το διεθνές σύστημα για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδό μας. Παρά τον αποκλεισμό από το youtube σε δεκάδες χώρες η πρώτη μας εκπομπή πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

newspost.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com