Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κωσταράκος: «Αστειότητες τα περί παραιτήσεώς μου» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΟ κ. ΜΠΛΑΒΕΡΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑ parapolitika.gr)



Θρίλερ με τα σενάρια παραίτησης του Αρχηγού ΓΕΕΘA.

«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, με αποκλειστική του δήλωση πριν λίγη ώρα στην ιστοσελίδα μας, την έντονη φημολογία που προέκυψε ΞΑΦΝΙΚΑ από χθες αργά το βράδυ περί... παραιτήσεώς του.

«Δεν ξέρω πως προέκυψε Λεωνίδα, εγώ ένα μόνο μπορώ να σου πω. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε (08.33’) είμαι στο εσωτερικό ενός μεταφορικού αεροσκάφους C-130 της 356 Μοίρας της Πολεμικής μας Αεροπορίας, μαζί με τα κομάντος της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, που σε λίγη ώρα πρόκειται να απογειωθεί για να παρακολουθήσω από μέσα από το αεροσκάφος το άλμα που σε λίγη ώρα θα πραγματοποιήσουν, στο πλαίσιο διεξαγωγής της άσκησης «Βέλος» που διετάχθη. Δεν είμαι αλεξιπτωτιστής και έτσι δεν μπορώ να κάνω άλμα μαζί τους. Όμως είμαι εδώ για να τους παρακολουθήσω από κοντά. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν το κάνει ένας παραιτημένος Αρχηγός».

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.-staratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com