Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ..."ΦΡΕΝΟ" Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



ANHΣΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 15% ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΗΛΙΚΙΩΝ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ.


Και σήμερα η «κόκκινη γραμμή» Σαμαρά στο θέμα της ΕΡΤ για τους δύο κυβερνητικούς του εταίρους είναι συγκεκριμένη: ή με στηρίζετε στην απόφαση αυτή ή πάμε σε εκλογές.

Η θέση αυτή Σαμαρά έχει σαν βάση τη γνώση του σκληρού πυρήνα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος ότι Βενιζέλος και Κουβέλης τρέμουν ακόμη μόνο και στη σκέψη εκλογών σήμερα, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξει ένας νέος καταποντισμός των κομμάτων τους.
Τελικά το επιτελείο Σαμαρά γνώριζε και το μέγα λάθος που θα έκαναν τα συνδικαλιστικά όργανα δημοσιογράφων και τεχνικών, που κήρυξαν γενική απεργία στο χώρο των ΜΜΕ, βάζοντας όμως έτσι στην αφάνεια κάθε αντίδραση κοινωνίας και επαγγελματιών στην απόφαση Σαμαρά.
Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός γνώριζε και την αδυναμία των κυβερνητικών του εταίρων να εμείνουν στο όχι τους (καθώς απειλούνται με εκλογές) και την έλλειψη ενημέρωσης του κοινού για το μέγα αυτό πολιτικό θέμα του κλεισίματος της ΕΡΤ από την απεργία στα ΜΜΕ.
Μία απεργία όμως που βυθίζει στη σιωπή κάθε αντίδραση των εργαζομένων στα Μέσα και αποκόπτει έτσι (αφού δεν ενημερώνονται οι πολίτες από τις εξελίξεις) ώστε να συμμετέχει και η κοινωνία στις αγωνιστικές αντιδράσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές και κρίσιμες για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, δεν αποκλείεται καθόλου και να βρεθούμε και σε έναν «ξαφνικό θάνατο» της κυβέρνησης και πάντως από σήμερα το πρωί τα κόμματα βρίσκονται σε προεκλογικό συναγερμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com