Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ντροπή... Οι στρατηγοί των 900 ευρώ!!!!



Το τι γίνεται στο διαδίκτυο από επικριτικά σχόλια και επιστολές διαμαρτυρίας για τις διαφαινόμενες νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις το 2014, δεν περιγράφεται.

Μόνιμος στόχος ο υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος στον οποίο... καταλογίζουν «αθέτηση υποσχέσεων», αφού πέρσι τέτοια εποχή άλλα έλεγε... Ο υπουργός πάντως που συναντήθηκε πρόσφατα με τις «θεσμικές» Ενώσεις των αποστράτων, δήλωσε ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, να αποφευχθούν περαιτέρω μειώσεις, ζητώντας παράλληλα την συνεργασία των ενώσεων.

Δύσκολη εξίσωση η συνεργασία τώρα πια, αφού γεγονός αναμφισβήτητο είναι, ότι τον τελευταίο χρόνο η μεγάλη κοινωνική ομάδα των στρατιωτικών συνταξιούχων με την τεράστια προσφορά στην πατρίδα «φτωχοποιήθηκε», έχασε την αξιοπρέπειά της και το φαινόμενο των «στρατηγών των 900 ευρώ»δεν απέχει πια από την πραγματικότητα. Ντροπή!

(ΠΑΡΟΝ 23/06/2013 – Σ.Λ.-stratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com