Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΞΕΦΤΙΛΑ ! 124 ΠΒΕ - Παρελαύνουν με σελοτέιπ στα όπλα και δεμένους αορτήρες!


Αυτή την τραγική εικόνα είδαν όσοι παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων της 124 ΠΒΕ (Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης) στην Τρίπολη. Στην παρέλαση που ακολούθησε οι πιο παρατηρητικοί είδαν την άθλια κατάσταση που βρίσκεται ο ατομικός οπλισμός των υπηρετούντωνστην μονάδα με κοινές κολλητικές ταινίες οι οποίες συγκρατούν τα όπλα και οι αορτήρες δεμένες με κόσμους!

Μα καλά στην επιθεώρηση πριν την παρέλαση τι είδε ο υπεύθυνος; Δεν είδε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο οπλισμός; Δεν είδε ότι υπήρχε κίνδυνος να διαλυθεί κάποιο όπλο κυριολεκτικά στα χέρια κάποιου νεοσύλλεκτου;

Είναι εικόνα αυτή που τιμά την ΠΑ; Ασφαλώς και όχι. Και ποια ΠΑ, αυτή που τα στελέχη της χειρίζονται εξοπλισμό αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων ο καθένας. Μπορεί η 124ΠΒΕ να μην είναι μονάδα πρώτης γραμμής, αλλά και μονάδα εθνοφυλακής να ήταν τέτοια εικόνα είναι απαράδεκτη.

Να σημειωθεί ότι η φωτογραφία έχει στο ιστρλόγιο του ΓΕΕΘΑ και πηγές του ανέφεραν ότι πρόκειται περί "αγήματος επιδείξεως" (σελοτέιπ;). Και πρέπει να υπάρχει το σελοτέϊπ γιατί τους διευκολύνει στον χειρισμό του όπλου.

Πρώτοι που εντόπισαν τα σελοτεϊπ είναι οι υπεύθυνοι του yened.wordpress.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com