Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ 428 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...



Συνολικές ζημίες 428 εκατ. παρουσίασαν οι 74 ασφαλιστικές επιχειρήσεις (55 με έδρα την Ελλάδα και 19 υποκαταστήματα) που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στο τέλος 2012. Το σύνολο του ενεργητικού διαμορφώθηκε στα... 


14,9 δισ. και οι ασφαλιστικές προβλέψεις στα 12 δισ. Σύμφωνα με την ΤτΕ, η αγορά έχει υψηλή συγκέντρωση καθώς οι δέκα μεγαλύτερες επιχειρήσεις κατέχουν το 92,3% της αγοράς στις ασφαλίσεις ζωής και το 60,9% στις ασφαλίσεις κατά ζημιών. Οι εταιρείες προχώρησαν στη διετία 2011-2012 σε αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων 1,7 δισ. Η ΤτΕ διεξήγαγε άνω των 120 γενικών και ειδικών ελέγχων το 2012.
fimotro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com