Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ποινική δίωξη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό εισαγγελέα ...


Η δίωξη ασκήθηκε μετά από τις καταγγελίες του Ολυμπιακού κι αφού διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση για τις απειλές προς τον Σπανούλη.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2014-2015, ο αθλητικός εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα.

Πρόκειται για το περιστατικό που αφορά την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ εις βάρος του Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος του αγώνα όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει 66-77.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν είχε αφήσει την υπόθεση καθώς προχώρησε σε καταγγελία κι έτσι μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com