Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή πιάστηκε, το πλεόνασμα απέδρασε!!!! Μαύρα μαντάτα από τρόϊκα και για στρατιωτικούς.....




Η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής και οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών και βουλευτών της επισκίασαν τη συνάντηση της τρόϊκας με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο.

Τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Το πλεόνασμα στο οποίο πόνταρε η κυβέρνηση και το οποίο υπολόγιζε σε 2,8 δις σύμφωνα με την τρόϊκα θα είναι από 80 ως 100 εκατομμύρια ευρώ!

Που σημαίνει για να το πούμε απλά ότι δεν φθάνει “ούτε για ζήτω”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν οικονομικοί συντάκτες για το 2013αναμένεται ύφεση 4% (για το 2014 εκτιμάται οριακή αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,6%), ενώ, το πρωτογενές πλεόνασμα αναμένεται, με τις έως τώρα πληροφορίες, να διαμορφωθεί στα 100 εκατ. ευρώ. 


Το ζήτημα αφορά άμεσα τους ένστολους οι οποίοι είχαν ακούσει το πρωθυπουργό από το βήμα της ΔΕΘ να τους υπόσχεται ότι από το πλεόνασμα ...κάτι θα πάρουν. Στους ένστολους είχε συμπεριλάβει και τους στρατιωτικούς όπως εξήγησαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Με πλεόνασμα 80 ή και 100 εκατομμύρια μάλλον κανείς δεν μπορεί να ελπίζει στην ανακούφιση που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός.

Με λίγα λόγια φαίνεται ότι πιάσαμε τη Χρυσή Αυγή αλλά απέδρασε το πλεόνασμα. 






onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com